Poland goes selling something of importance

25-28 grader varmt. Borgsmo IP. 13.00.
Nu, ungefär nio timmar efteråt sitter jag här med vad som verkar vara resultatet av att ha på sig ett linne i stekhet sol. Världens finaste bonnbränne...eller inte. Det får väl bli att ha på sig linne hela sommaren, or maybe not. 
Dagen i sig har väl varit helt okej, tävlingen ett snäpp ner. Jag vann 100 meter, 11.29, med en av de sämre starterna, och så trea på 200 meter, 22.93 i motvind. Målet för dagen var ju att leda över Joni ut ur kurvan, och de lyckades jag med, så jag är nöjd med det. 
Men dagens överraskning måste ändå varit mötet med käre Johan Ekblom, golfaren med den läskiga konditionen (han kan springa sjukt långt utan att ha tränat). Vi stod och pratade i en halvtimma och allt möjligt (senast jag pratade med honom ordentligt var för över ett år sedan) och det jag skrattade åt mest av allt var när jag frågade honom om han hittat något tjej.
Jag -  Så har du hittat någon tjej då på senaste tiden?
Johan -  *Nickar med allvarlig min* Ja, det har jag faktiskt.
Jag - Åhh, vem är det då?
Johan - Tror inte det spelar så stor roll om jag säger vad hon heter.
Jag - Jo, men kom igen, vem är det?
Johan - Hon är polsk.
Jag - *Brister ut i skratt* Vaa?
Johan - *Knipslugt* Ja, hon är jättebillig, bara 120 kronor i timmen, det kan inte bli bättre!
Det var länge sen jag skrattade så där mycket sist.


Note this!

Ni kan ju aldrig gissa vad jag kommer få i slutbetyg i Ryska steg 1. Jag trodde själv jag låg på streck efter alla lektioner jag missat...
Stalin ger mig ett VG. Visst är det sjukt? Inte gjort en läxa på hela kursen, missat en massa lektioner och så får man VG. Någonting stämmer inte...
I vilket fall som helst så skulle jag idag gå på stan med Stoffe, men så blev inte fallet då mitt kort spårlöst försvann. Den hittades av min kära mamma, den låg i min vinterjacka, inte första stället jag skulle få för mig att leta på.

Åh, till er som har prov och sånt, plugga inte, just a reminder.

(För övrigt så ska jag komma upp med någon lista här snart, så fler folk kan ta del av mina mörka hemligheter...och bloggen ligger på operationsbordet just nu, men det ska bara avlägsnas ett litet hinder bara, så blir det bra igen)


Drinking together with Johan Glans

Uppdate från friidrottens värld.

Seriematch i söndags i Motala, vilket hädanefter är Sveriges kallaste isbjörnrövhål, för att halvt som halvt citera Johan Glans, den där härliga människan. Solen hade bestämt sig för att hålla sig borta den dagen, då temperaturen sjönk till bara sex grader, inget som uppskattades av de dödliga.
När vi kom dit fick jag reda på att jag skulle springa om tre timmar, och då undrade jag vad fan jag gjorde där så tidigt. Kunde ju inte stämma. Tre timmar senare satt jag där i startblocken och flög in på 11.20 på 100 meter. Vart en aning nervös, för när jag inspekterade mina motståndare såg de alla grymt snabba ut. Men jag vann, that the only thing that counts.
200 meter gick sämre. Eftersom loppet gick 50 minuter efter 100 meter fick jag jogga ner för att sedan värma upp igen. Pappa "tvingade" i mig en choklad bit bara för att ha något i magen. Magen gillade den inte, så jag fick en orolig mage.
Kallt som det var gick vi ner i startblocken. Färdiga. *Klick*. Pistolfanskapet klickade, så vi fick köra om.
Bra öppning, pinna på som bara den, men de sista tio meterna kom det en kille på ytterbanan och vann före mig. 2:a, surt att det bara blev 11 poäng och inte tolv. Men det var skitkul att springa så!

Hade stafett-DM igår, vilket jag inte tänker ta upp, kan ju säga att det gick skit...

Och idag var det friluftsdag i Folkparken. När David smsade och sa att vi skulle vara i Folkparken 9.40 var jag tvungen att ta reda på vilken park det var, eftersom jag inte kan skilja på Folkets Park och Folkparken (de har nästan samma namn!)
6.4 kilometer, och det var faktiskt riktigt kul att springa den här gången. Volleyboll efter det, egocentrerad som man är i sportsliga sammanhang förstörde jag för mina lagkamrater med att ta deras bollar hela tiden. Förlåt för det, hehe.
Men det var kul som bara den!

Jag har slagit vad med Sebbe om att jag bara ska dricka läsk på antingen fredagar eller lördagar (inte båda!) så bjuder han på pizza till Världsungdomspelen i Göteborg. En hel månad med bara läsk en gång i veckan. Får väl dricka som ett as då, haha.

Och så får jag inte glömma:

Emelie; förlåt för det jag skrev i blogginlägget "
Socialize", jag syftade på platsen, inte ditt hus. Ditt hus var underbart mysigt, som jag skrev (fast inte med "underbar"). Förlåt! *happyface*

Tan-Tan goes for it!

En vecka sedan jag bloggade, coolt. Tar upp det jag har memorerat.

Lördag: Första utetävlingen för mig i år ägde rum i Linköping. Motvind och manuell tidtagning (?!) hindrade mig inte från att överraska med 10.9 på 100 meter. Hela loppet var i stort sett ett enda misslyckande, men tiden vart jag väldans glad över, för nu jävlar ska jag ner där på eltid!
Efter loppet skyndade jag hem för att duscha och ta bussen till Valdermarsvik med Stoffe, som inte vet vad stress betyder. Vi skulle tillbringa hela helgen på hans land i Ekön. Härligt värre, då det utlovades sol och läsk, haha.
Ekön är ett väldigt trevligt ställe, mysigt och behagligt varmt, men skenet bedrog...

Söndag: ...eftersom klockan kvart över nio vaknar jag drypande blöt av svett på grund av värmen! Ett tag längtade jag efter snön så att jag fick svalka mig, höll bokstavligen på att bli mumifierad (eller stekt, whatever). Vattentemperaturen låg uppskattningsvis på runt 10 grader, så jag hade två alternativ; antingen stekas levande tills alla skulle tro att jag var bacon, eller hoppa i plurret för att sedan fiskas upp av Kustbevakningen och få mun-mot-mun metoden av en storvuxen man som hunnit svepa en ljummen öl innan...
Tja, jag valde värmen. 
Men det skulle bli värre när Stoffe och jag bestämde oss för att träna, i och för sig var det extremt härligt väder för ett träningspass men efteråt var ett helvete. Då luktade jag nästan bacon...grannarna fick säkert vittring, för det dök upp flera huvuden från tälten, med ögonen riktade på oss...
Senare runt sex drog vi oss hem. Kan ju också meddela att jag har bränt mig på axlarna, så alla tröjer sitter inte så värst skönt för tillfället.

Måndag: Hade glömt att Krister var på excursion med sin klass, så jag åkte till Linghallen helt i onödan! Åkte hem och stannade där, var alldeles trött och hängig, vilket blev bättre senare på dagen, då det var dags för träning. Det här är första gången i världshistorien som pappa låtit mig träna efter att jag varit hemma från skolan.
Vi körde stafettväxlingar på träningen, och eftersom jag springer andrasträckan måste jag ha stafettpinnen i vänster hand. Hela min armförning hämmas, varför vet jag inte, det känns bara inte rätt.
In any case, Stoffes och mina växlingar blev bra till slut, och Sebbes och mina. Men blev frustrerad när det inte gick som det skulle, då Sebbe gång på gång drog i från mig, men det löste sig, vilket jag markerade med ett vrål av glädje...liiiite överdrivet, men jag vart bara så glad över att den satte!

Så nu sitter jag här, med en hel vecka full med träning! Så himla härligt, säger jag, och så är det seriematch på söndagen i Motala, 100 och 200 meter. Ska till Rickard imorgon för att se till att skadorna håller sig på avstånd!

Bonebreaker

Gissa vart jag höll till i lördags runt halv ett? Jag TRODDE att jag skulle vara hemma, men icke. Istället befann jag mig hos Stoffe, som med telepatisk övertalningsförmåga lyckades få mig att komma dit (skedde på fri vilja, jag är inte besatt, for you information). Härligt med NHL 2003 (och?) till fyra på morgonen för att sedan gå upp klockan tio, hur pigg som helst, gå ner till Vilbergens centrum för att handla frukost. Sen drog vi och tränade på Borgsmo. Innan träningen stod Stoffe och jag och kastade sten mot en lada. Tror inte ägaren skulle varit särskilt vänlig om han/hon såg oss, dock träffade vi aldrig...

Nu sitter jag här hos mamma efter att monterat en elgrill. Fanskapet var felkonstruerad, eftersom den hade olika hål och inga skruvar passade i dom hålen, men jag fick ordning på det till slut. Ryggen tog mycket stryk, tyvärr...
 


Stealing SocietyNär jag skrev inlägget "Socialize" tänkte jag direkt på den här låten.

System of a Down - Stealing Society


Socialize!

Valborg spenderades på ett av de mest märkliga av alla ställen, nämligen hos Emelie ute i vildmarken, also known as Munkebo. Själva namnet säger mig att där en gång stod ett kloster, för det var väldigt avskilt, civilisationen var en mil bort. Men huset i sig var härligt och mysigt!
Lite av en tjejkväll, kan man nästan säga, eftersom det var fyra tjejer och jag, men jag klagar inte, underbara människor de där!
Vi spelade Wii, käkade snabbmat (som jag nästan hade omkull när jag skulle öppna dörren för Madde) och "Hitta Nemo" på köpet. En riktigt lyckad och trevlig kväll!

Igår tränades det för fullt i Ishallen. Kände mig lite mobbad när alla körde häck förutom jag, som fick särbehandling (startblock *happyface*). Det funkar utmärkt, med min nya inställning ska jag plocka poäng på seriematchen om två veckor, ska bli spännnade!
Dessutom tävling den 10 maj i Linköping, ser verkligen fram emot första tävlingen utomhus! Efter det blir det antagligen Ekön med Stoffe och Jonas (som redan kommer vara där) för att tillbringa resten av helgen med dom!

Om vi ska tillbaka till nu-tiden så träffade jag Tim, som jag inte sett på jag vet inte hur länge. Härligt att se honom, i vilket fall som helst! Åt pizza på Maestro, bara för att pröva något nytt (pizzeria alltså, inte pizza), sen tog vi spårvagnen till honom och glodde på film tills jag drog hem, runt tio-snåret.

Så nu sitter jag bara här och försöker vara "social" på msn, men det går inget vidare...

RSS 2.0