How sweet are you?

Like sweet, sweet Amber once said:

Wash your back so you won't stab mine
Get in bed with your own kind
Live your life so you don't see mine
Drape your back so you won't shine


So...do it.

Spring(steen)

Ska framföra ett stort tack till Jonas nu, för att alltid har kört mig till varje friidrottsträning de senaste två åren, TACK! :)

Det är ungefär 3 år sen jag började träna med Tjalve och kan rent ut sagt säga att det var ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. Känner mig smått sentimenal när jag säger att jag älskar friidrott och de människor jag tränar med. Faktum är att jag känt mig väldigt sentimenal de senaste dagarna. Hmm...

Bestämde mig för att köra Janne-passet på träningen; 200, 200, 200, 150, 150, 300 (m). Snabbt gick det väl inte, men det var jobbigt, och det förklarar varför jag hade svårt att ta mig uppför trappan.

"Baby, we were born to run!
"

In the end

Tror faktiskt att jag ska skriva ett inlägg som innehåller hela meningar och inte...tja, sånt.

Fick min bas i julklapp (thank you, parents!), och den är helt underbar, kan inte begära mycket mer. Allt som saknas nu är...något. Var uppe i hallen och tränade idag, har hållit igång riktigt bra nu i två veckor så det ska bli riktigt najs att se vad inomhussäsongen har att bjuda på (i alla fall den senare delen). Löpningen känns helt okej. Intervallträning imorgon med, ser fram emot det.

Nu ska jag ta mig en titt på "Some kind of Monster". Cheers.

Lashing up the action!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................BATTERY!

Hahahahahaha! ENERGY!!!

Love

'Cause I'm in love...in two things!
- Metallica som inte går att överglänsa. Tjatig på den punkten, men inte ens Soad slår dom (hail S, D, J och S, though)
- En femsträngad Yamaha som jag såg på Musikbörsen igår! Dom lät mig även spela med den on-site, gryyyyyymt! Världens ljud och den där B-strängens mörka ton gjorde mig knäsvag. "All I want for christmas". Var så exalterad på vägen hem att jag gick och gjorde små upphopp samt skrattade halvhögt medan mamma inte riktigt förstod min glädje.
St Anger = the shit!...

Darkness imprisoning me
All that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell

Then it's over...

Insomniac

Däcka framför "Hell's kitchen". Satte egentligen och kollade på "Scrubs" och tyckte det var mycket skönare att titta på det med att luta huvudet på sned och vips; somnade i en timme i fotöljen. Länge sen det hände, tror faktiskt inte det har hänt förut. Hm...

Luciatåg fre/sön? Vågar man riskera att bli stämd för bedrägeri? Ja, fö fan!

Camilla <3 (känner att det är rätt)

No shit Sherlock, haha

Haha, jag blev precis påmind av mig själv när jag letade shorts att just i detta nu befinner sig ett par av mina älskade blåa shorts någonstans i Jönköping. Lånade ut dom till en viss Erik men eftersom jag fick åka hem på morgonen glömde jag dom. Skrattade lite för mig själv, haha.

Jag är så jäkla trött av någon anledning, vet inte varför...hm...

Vet heller inte varför jag lägger upp den här, det är ju ändå ingen som kollar. Lägger upp en bild på Captain Obvious bara därför! Se längst ner!

"Creeping death" = EPIC!!


RSS 2.0