Tangled up in plaid

Jag är nöjd, så där nöjd som man blir när man lyckats springa 5 km utan att stanna. Problemet är bara varför jag nöjd...
Denna onsdag har inte direkt resulterat i några glädjeresultat precis, utan mer...ja, varit som varenda förbannade onsdag; lång och allmänt pingvinaktig. Dock var det i alla fall lite variation till skillnad från de andra fanskapen.

Bara för att tycker jag att vi tar upp fenomenet Glenn som lyckades göra bort sig idag, och det var en väldigt speciell situation där bland annat polisen var involverad.
Glenn, så stolt över sina nyinköpta underkläder, flashar en liten bit av den så att man kunde läsa "Touch me!" på framsidan. Så passande då att en polis i full uniform passerar, något Glenn inte märker utan säger "ja, men "touch me"!" samtidigt som han vänder sig om mot polisen (som även var av det kvinnliga könet).
Hahahahahahahahahahaha!

Hade även någon sjuk dröm om att skolan var belägrad av onda tyskar från andra världskriget och enda sättet att stoppa dom från att poppa upp överallt var att döda den tysk som stod nere vid geografisalarna i ett hörn, nynnandes på "Californication".
Allting slutade med att jag for upp, asgarvandes, ur sängen för att inse att klockan var halv fyra. Ljudet som tysken gav ifrån sig när hans nynnande abrupt avbröts är fortfarandet obeskrivligt. Än så länge kan jag inte hålla mig för skratt när jag tänker på det. Spelar nog antagligen för mycket ensidig bas...

You know this, duh-duh-duh-duh, duh-duhduhduh-duh-duhduhduh-duh!Just in case

Mrs. Cartman - Oh my God! Eric! Mommy's here. Sweetie? Oh what's wrong with him?
Läkaren - I'm afraid that your son is incredibly stupid. He thought he could fly with cardboard wings. The stupidity is so severe that it caused a fall, which has put him into a deep coma.

Måste säga att jag verkligen avgudar South Park, humornivån i den serien är skyhög!

Lovet flög förbi.
Lie lie lie lie lie lie lie lie lie lie lie, för att citera Serj.
Lovet har INTE flugit förbi, det har mer åkt fram i samma hastighet som en pingvin utan barn, ALLT går mycket långsammare nu för tiden. Riktigt jävla skumt.
Vissa saker gör dock inte det, bland annat löpningen, som får sig en liten update nu.

Ryggen är cp, det har gått så långt att jag måste börja smörja in Voltaren. Jag har även tre olika massörer nu, i form av rutinerade Rikard, försiktige pappa samt bödeln mamma varav den sistnämnda är en riktig hårding. Fungerade dock, yay, haha.

Avslutar med att Gustav har ett fint hus, jag har sjukt bra vänner och vart fan la jag min roman?
Oh, och basen går som smort nu också, hell yeah.

Lol.

(Bara för att, liksom)

Music revolution

Efter en mycket seg söndag har jag kommit fram till följande: jag älskar Queens of the Stone Age. De går fan i mig upp på första plats tillsammans med System of a Down...eller okej, nästan. Men jag älskar dom i alla fall, det är det som är huvudsaken.
Har suttit med deras fyra album loopandes medan jag gunnat ner online-geeks i Call of Duty hela dagen i princip.

Ville bara lägga fram det.Queens of the Stone Age - Broken Box


I've got wine & so do you
Mine came with a cork
I wish yours did too

Everyone just loves you so
Well hurray!
Now you know where to go

In my head you're all brand new
I guess you're really all the same
In my head you're all brand new
Tell your new boy where I came
In my head you're all brand new
I just didn't want what you gave
In my head you're all brand new
Go & find yourself another slave

There you are
Ooohh you're so in love, just like Juliette
Well guess what?
That's one thing that you can for-fucking-get

Tears from the sky
In pools of pain
Well baby tonight,
I'm gonna go & dance in the rain

In my head you're all brand new
I guess you're really all the same
In my head you're all brand new
Tell your new boy where I came
In my head you're all brand new
Take that broken pussy elsewhere
In my head you're all brand new
Save it baby, I don't care

Så sjukt bra. Älskar den låten speciellt mycket. Och vilken röst sen!

Everybody knows that you are insane

Mellan den 8/2 och 13/2 har jag gjort följande:

- Skjutit på människor med ett maskingevär från min balkong, på skoj givetvis.
- Försökt trycka in en handgranat i grannens brevutkast, gick bra fram tills sprinten råkade lossna och gjorde världens största hål i dörren. Ägeran till bostaden hade sexuellt umgänge med okänd person så vitt jag kunde se.
- Lyckats planterat x antal C4 (sprängmedel) i vartannat fönster i huset mitt emot. Nästa gång en person får för sig att glo in i mitt fönster kommer den få sig en helvetes chock.
- Gömt diverse avlyssningsutrustning i olika badrum i det här området. Jag la även dit en mick i en av duscharna med "God-mode" så att jag kan få folk att göra som jag säger. (Vem säger nej till Gud, liksom?)
- Backstabat åtta lycktstolpar, they never saw it coming.
- Varit i Söderköping, uppe på det höga berget vid Smultronstället, och kastat ner molotov cocktails istället för sten för att se vilken inverkan det får för närvarande.
- Omprogrammerat min telefon så att nästa gång jag ringer 112 avfyras sex missiler från en hemlig bas i Nordpolen med destination Antarktis. Jag HAR försökt förhandla med pingvinerna, men de vill inte lyssna, vilket gör att deras utrotning tekniskt sett är deras fel.
- Haft en större eldstrid mellan mig och blomsteraffären runt hörnet. Efter två dagars hård beskjutning fick jag äntligen min eldkastare att fungera igen, något blomsteraffären samt blommorna inte drog till sin fördel.
- Slutligen har jag även lyckats göra världens kraftigaste atombomb med hjälp av två semlor, en 33 cl colaburk, en dosa snus, två och en halv anka samt ett hårstrå från mitt eget huvud. Den ska användas mot pingvinerna snarast möjligt.


Tänkte att en update verkade rimlig så vi kör på det. Om ni nu lyckats komma ändå ner hitinnan ni ringde Säpo kan jag säga att detta är kvällens höjdpunkt. Mitt förbannade "Battlefield 2142" är cp eftersom jag inte kan gå upp i rang...neeerd.

Har inlett ett tre veckors rehabschema nu, med start i måndags. Så man kan säga att jag redan har börjat...eller?

Nu skiter jag i det här, det blir en mycket seriösare update på måndag förhoppningsvis eller så dyker en annan historia upp ikväll om hur jag som Norge tog över hela världen. Vi får se.

Shit happens.

Händelse:

Jag sitter framför tvn och tittar på "Vem vet mest" när en fråga om flaggor kommer upp:

Programledare - Vem har ett vitt kors på sin flagga?
Jag (i soffan) - Röda korset! Fan, det här är ju...
Deltagare - Jag säger Schweiz.
Programledare - Korrekt! Och vilka är det som har ett rött kors?
Deltagare - Röda korset, så klart.
Jag - Käften...

Stängde av efter det, var tvungen att slita fram kartboken och verkligen råplugga in alla länders flaggor.

Eller för att vara sanningsenlig; jag satte mig framför GH: World Tour och slog ut min ilska på trummorna. Niiice.

C&L, love you all.

Jag inleder så här: ni som ska fylla 18 i år och vill ta en runda på krogen, se för fan sjukt mycket fram emot det. Seriöst.
Besökte Palace tillsammans med Krille, Alexandra och Coffa. Det var så jävla kul att ser fram emot nästa besök.

Anyway, mina kära vänninor (låter lite kvinnligt att skriva det, men ändå) hade lyckats bryta sig in i mitt skåp med hjälp av Camillas nyckel, som för övrigt går till mitt skåp (uppenbarligen). De hade proppat hela mitt skåp med ballonger som var mycket uppskattat! Sen så satt i hela mitt face på en massa A4:an runt i skolan med den absolut värsta bilden på mig, något vi tackar Julia för. Haha, kärlek till er alla!

Jag är sjukt trött nu efter intervallpasset samt glott på lillasyster som slet som ett djur (tja, nästan) i en fotbollsturnering i Mässhallen som de (Eneby BK) för övrigt vann...på straffar. Onödigt, de borde ha vunnit på ordinarie tid.
Carolines rökare och Ronjas halvt lyckade vändningar var matchens bästa.

Nu ska jag umgås med farbror chipspåse och moster läskflaska. Tadaa!

Finest hour

För andra gången i denna bloggs historia kom jag på rubriken innan jag skrev texten. Det kanske inte direkt beskriver sjukt bra hur det känns just nu, men något i den stilen. Jag fyller 18 om drygt en timme och det känns...rätt sjukt. När jag var yngre längtade jag efter det, nu vet jag inte. Haha, snart så ligger jag väl i en sjukhussäng med en möjligfamilj samt döden vid min sida och drar så många roliga historier som möjligt för att hålla mig vid liv så länge att jag kan dra ännu en jävel tills till och med min lever får nog och förgiftar hela min kropp med testosteron...jag bara flummar nu.

Äh, jag bara driver, haha! Det ska bli sjukt kul att fylla arton, en ny värld öppnas upp kan man säga...duh!

Nu ska jag watcha Scrubs tills jag vaknar upp till en ny värld.
Typ.


WHOOOW!

God is on the radio

Dagens mest använda mening: skjut mig. Musiklektionen idag var mördande, finns inget värre än musikteori där man sitter i en timme och x antal minuter och lyssnar på ointressant fakta om något man totalt skiter i. Värst av allt var när J plockade fram ett häfte på 66 sidor fyllda med noter. Meningen var att vi skulle hänga med i en symfoni på en 14 minuter och 11 sekunder (exakt så länge varade den) och det enda sättet att följa med var genom att lyssna och följa trummorna som hade en liten rad i mitten, något som jag gav upp efter drygt fem minuter då jag inte hittade någon värdefull poäng.

Sen har jag också någon speciell förmåga att alltid göra något som andra folk ser som efterblivet. I det här fallet: sparka upp och ner med ena foten på bänken medan andra foten åkte upp och ner samtidigt som jag hängde tag i två andra bänkar. MIn ursäkt blev min rastlöshet som var tvungen att få utlopp, då ryggen har blivit halvt dödad av för hård träning, så nu gäller slappträning i några dagar innan jag förmodligen åker upp till Eskilstuna på lördagen (förlåt Krille och Alexandra, men det ser ljust ut). Dock ska jag inte springa i Män. Blankvägrar, haha.

Försöker i detta nu få tag på något som heter Sensus som hyr ut replokaler någonstans i stan. Ska bara få tag i dom...

Kvinna, ut ur mitt huvud...!

Speak up, bro, we can't hear the bass.

Det har varit något av en härlig weekend. Fredagen bjöd på två lektioner med ett jääättebreak mellan båda, så jag hann till och med gå hem, äta, spela bas samt kolla på någon serie på Canal Plus som tydligen var väldigt bra. Eftermiddagen där det vanligtvis är träning var istället förberedelser för Norrköping Indoor Games, vi fick bära kravallstaket...vad det nu är bra för. "Publiken löper amok, de försöker ta sig över avspärrningarna och in på innerplan! Polisen har fått tillåtelse att öppna eld."
David och jag satte även upp startlistorna för både lördag och söndag för att sedan bege oss hem till mig för att hämta basen samt lite annat skit. Mötte upp Gustav, Love och Max i skolan och därefter åka hem till David för att...repa. Se där, vi är "bandet" med de stoooooora citattecknen och eftersom vi har uppspelning på musiken om tre månader tänkte vi att de är bäst att vara ute i god tid. "Chariot" med Gavin Den Grå  är just nu den enda låten som gäller.
Lät rätt hyffsat men blev ännu bättre när Davids mentala spärr släppte (han slutade alltid spela på samma ställe, utan att riktigt märka det) och Gustav fick en annan akustisk gitarr, då den andra inte riktigt "var en i gänget".
David bror fick höra lite när vi spelade och lät väldigt ironisk när han sa att vi var bra, eller något i den stilen.

Har även läst runt lite på Flashback-forumen om basister och hittade en rolig sak. Tydligen finns det två sorters basister som antingen:

1. Står i hörnet och spelar, tar inte så mycket plats men fokuserar på att spela rätt.

2. Springer omkring på scenen och drar helikoptern med juvelerna och försöker kompensera för det faktum att ingen hör honom...


I am soooo number two, fast utan helikopter-grejen.

Kan även nämna att speaker-uppdraget gick som smort igår. Lite smått nervöst i början då jag började sjunga strax innan tävlingen och lite in också, men sen gick det bara bra. Fick dock inget kaffe av Emma när jag bad om det...
Johanna droppade in också och fick höra mig sjönga en mening i "Fly me to the moon" (den meningen alltså) i högtalarna innan hon begav sig till Gotland för att spela hockey.
Men kul var det, som fasen, nästa gång ska jag också vara det. Mohahaha.

Coffa is back! coffz.blogg.se. Wie!

RSS 2.0