Baaaaad, mafucka

Sitter just nu och äter en massa saker feta människor fått för mycket av, samtidigt som jag undrar om jag gått upp i vikt. Vågen motbevisade det, som tur var.

Jag tänker inte skriva om vad jag har gjort under helgen...min gissning är att ingen bryr sig. Men då har jag inget att skriva om, har inte lika mycket att flyga runt med som jag brukade ha tidigare...

Dock kan jag påpeka att vi svenskar är för ena tråkiga jävlar. När Behia fyllde 18 år var vi inbjudna till hennes festfirande. 8 % av alla som var där hade svenskt ursprung, något jag räknat ut själv. Och rasist är jag absolut inte, syriansk dans är kul! Speciellt när man dansar tillsammans med 800 pers. Mäktigt.

Sitter och bläddrar igenom alla min Guitar Pro-filer i jakt på något att forma till en låt. Just nu har jag ett stycke som jag gjorde när jag precis hade lärt mig hur GP ens fungerade. För att citera Max så lät det som "ett tema till en riktigt dålig polisserie på 80-talet". Då var jag sjukt stolt över att jag lyckades producera fram ett basriff men nu i efterhand så håller jag bara mer och mer Max och hans uttal (den är riktigt usel, man bokstavligt talat garvar)Screw you guys, I made it back!

Äh, jag är sämst på att hålla tag i saker. Typ skedar, hur fan ska man kunna hålla dom utan att de flyger in i någon jättemagnet som råkade befinna sig utanför köksfönstret. Nu har det ju inte hänt, men kanske någon annan har problem med det, jag vet inte.

Det är många saker som jag inte vet.
Som till exempel att om man korsar två ankor och en gris, blir det då en ko eller en get? Eller möjligtvis en grisanka? Fatta coolt!
Nej, men seriöst. Eller nae, att vara seriös existerar inte i min värld, eller jo, men bara i vissa fall. Jag ångrar mig, jag kan vara seriös när jag VILL, men det är inte alltid jag vill vara det. Allting blir så mycket roligare när man inte har ett livt som är byggd halvt som halvt av rutiner utan bara kan göra saker som faller en in. Träning gills som obiligatorisk rutin och måste därför ses som något jag måste göra, dels för att det är hur kul som helst, dels för att...ja...man får ha tights.

Tights är skönt, det är typ som glasögon; man ser halvt naken nu, men det finns där. Och att jag precis gjorde världshistoriens näst sämsta jämförelse har inget med det att göra. Världens absolut sämsta jämförelse måste nog vara den om pingvinerna. Fan vad dålig den var.

Ryssland är på offensiven igen. De har börjat slåss mot Tyskland, som annexerat Tjeckoslovakien! Och de har ascoola flygstrider mot britterna! Allt är sant! I alla fall enligt "Perspektiv på historien A".

Nu ska jag gå och skjuta mig själv. Nej då, jag ska träffa en vacker tjej vid namn Camilla imorgon, så jag får ta och skjuta upp det.

RSS 2.0