Well...laugh or something, I won't keep you

Jag har fan sagt det i snart 6 år; HÄCKAR ÄR FARLIGA!

Stukad fotjävel...as.

Vad som också är farligt är scener. Gårdagens försök att bestiga en sådan liten scen på Otten slutade med två halv krossade smalben och ett litet sår på vänster ben...blödde på handen också, men det märktes inte förän jag vaknade!

Feel free

Pounding out aggression
turns into obsession
cannot kill the Battery

Va? Haha, nej då, inga problem!

Happy

Gjorde precis en metallåt, som (enligt mig själv) är väldans bra.
Nu blev jag glad! Tills Love säger annat, haha.

Floppy spawns killed my chairman, damn you all

Born to push you around.
Säkert? Jag har en annan uppfattning. Nädå, bra låt.

Vi gillar Metallica, i alla fall jag. Har aldrig hört talas om ett band som både kan göra stenhårda heavy metal-låtar och lugna country-låtar, i det här fallet är det dock bara en men som sagt. Eller vänta, nä.

Hur som helst, jag säger Metallica och ni som säger emot kan gräva ner sig i en djup grav någonstans. Ta gärna djuphavsgraven i Stilla havet den är drygt tre kilometer djup. Där passar ni bra.

Jag är trött men jag har inte en jäkla aning varför. Kanske för att jag var uppe till tre för att skriva klart svenskan. Nationella gick bra, bättre än förväntat faktiskt! För en gång skull hade jag förberett mig och det kändes...skönt?

Bandet går bra. Nailade två egna låtar och nu kommer den här perioden när vi inte vet vad vi ska göra. Studion enligt mig, live enligt Love. Vadå live? I och för sig...det vore sjukt kul. Det kommer nog, sen rycker in i lumpen och oj, då var det äventyret vägen. Då har nog Coffa lyckats bli en bra soloartist! Vilket jag hoppas på, jag är sämst på solon. Fingrarna trycker inte bara ner en utan flera strängar. Därför älskar jag bas, mycket utrymme.

Oj, tänkte inte skriva egentligen. Glömde även vad jag skulle skriva...hm. Något i stil med att jag är förbannat trött på en massa saker nu...ointressant, I know. Jag kan inte skriva lika bra inlägg som Julia utan jag mest babblar på. Det är skönt på sätt och vis. Synd bara att det hamnar på en officiell internetsida där i princip varenda kristdemokrat kan läsa vad jag skriver. Varför just kristdemokrater?! Vet inte.

Haha, jag är inte riktigt bra just nu, så jag lägger av nu. Detta inlägg alltså, bloggen är skön att ha. Kul att kunna skriva lite då och då.

Se, jag kan inte! Gah...

What goes down must exit the rear.

Det sista höstlovet i mitt liv varade i sammanlagt nio dagar, inräknat helgerna. Jag skulle nog gissa på att kanske 35 % av tiden spenderades på toaletten. Verkligen jätteroligt att få magproblem under ett lov och det vägrar gå över...tills idag, så lägligt. Magsjukan varade i nio dagar, lika länge som lovet...så passande.

Det får sig dock en slags kompensation nästa helg.

Och jag kan också säga att jag aldrig blivit så glad över ett glas mjölk. Någonsin.

RSS 2.0