So close, no matter how far...

Det måste vara den låt jag spelat flest gånger på gitarr.
Fan...

Color our world blackened

Lov är rätt skönt. Men inte när alla åker iväg medan man själv är kvar här i ett snötäckt Sverige. Vår balkong existerar inte, den ligger bokstavligt talat under två meter snö. En balkong. På tredje våningen...
Man ska inte underskatta snön heller. Häromdagen när mor skulle lämna av lite godsaker, då jag befann mig ensam hemma, hade inte jag ens tittat ut genom fönstret. Hade hört något om en till snöstorm men riktigt brytt mig. Tills jag stod med en snö upp till knäna, iförd i en South Park-tröja, blåa Stadium-shorts samt ett par gröna tygtofflor.
Jag tappade känseln i fötterna på vägen upp i hissen. Usch. 

136

Skriver text.
Och sångmelodi.
Och för ungefär en halvtimme sen släppte det.
Future, here we come!

Another star denies their grave

Fortune, fame
Mirror vain
Gone insane
Fortune, fame
Mirror vain
Gone insane
But the memory remains!

Känns som om jag behöver hotta upp mitt liv lite grann, det händer ingenting! Skriver musik, springer, går i skolan...ja, det är väl det. När jag läser mina gamla inlägg ser jag skillnaden, även på kreativiten när det gäller skrivandet...hur fan gick det till?!

Dressed in black

On a walking street, no lights


To all the things I loved and still loves

Så konstigt det känns när ens egen berg och dal-bana helt plötsligt tar ett störtdyk efter att ha klättrat uppåt så länge. Så konstigt det känns att förväntningarna inte uppfylldes utan istället sveks rejält. Så konstigt att det faktiskt inte gick.

Men så konstigt att man faktiskt log i det ögonblicket, att man faktiskt skrattade istället för att skrika, gjorde tummen upp och gick därifrån med ett stort leende trots besvikelsen som växte sig större och större i halsen. Man kom ner från skyn och insåg att det faktiskt inte var hela världen. Ny syn på saker och ting. Cool!


Flying carpets and what not

Vet inte riktigt varför, men på senaste tiden har jag blivit väldigt trött väldigt tidigt på dygnet som idag när jag höll på att somna i soffan vid fyra. Inte likt mig, önskar att det vore försvinna...
Och som det verkar som om Love och jag får vår lilla revansch på lördagkvällens halvt misslyckade spelning; vi ska sitta och spela lite för folk när dom anländer till pappas bands 20 års-jubileum. Ska bli najs!
Happ, öhm, come to me?

RSS 2.0