Hail the police!

Skummade runt på lunar för några minuter sen och kom på vad jag skulle skriva om i min blogg.
Kom in på ett galleri där en kille stod bredvid en polisman. Flera som kommenterade skrev att "usch, hatar snutar" och "blää för snuten". Det jag inte förstår är ordet "snut" och varför man ogillar poliser. Dom upprätthåller ju lagen, för i helvete! Bara för att ni (de polisfientliga folket) inte får supa hur mycket som helst och köra med era mopeder eller bilar hur fort och vart ni vill.
Poliser är egentligen bara vanliga männsikor som vill skapa ett samhälle utan våld etc. Visst, det finns vissa poliser som inte gör sitt jobb ibland, men de tillhör inte majoriteten som verkligen GÖR sitt jobb.
Tänk om det inte fanns poliser. Rån och misshandel skulle lätt kunna genomföras, just för att det inte finns någon som kan stoppa dom. Våldtäkter skulle också öka markant,  sannolikheten för att åka fast är i princip lika med noll.
Egentligen skulle alla brott öka.
Och just DÄRFÖR finns polisen. För att se till att samhället inte övergår till ett laglöst samhälle där allt är tillåtet, även mord.

Jag är nöjd med dagens polis. Media kanske svartmålar dom för att de inte får fast tillräckligt med fartdårar på de svenska vägarna etc.
Då kanske de skulle ta och testa jaga efter livsfarliga fångar på rymmen, beredda att döda för sin frihet.

Rubrikerna kanske skulle ändras då.

This is my opinion, live with it!

image17

Kommentarer
Postat av: johanna

detta kanske du skulle snacka om på svenskan, på den muntliga redovisningen? ;)

2007-11-01 @ 14:32:51
URL: http://hajpannan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0