Speak up, bro, we can't hear the bass.

Det har varit något av en härlig weekend. Fredagen bjöd på två lektioner med ett jääättebreak mellan båda, så jag hann till och med gå hem, äta, spela bas samt kolla på någon serie på Canal Plus som tydligen var väldigt bra. Eftermiddagen där det vanligtvis är träning var istället förberedelser för Norrköping Indoor Games, vi fick bära kravallstaket...vad det nu är bra för. "Publiken löper amok, de försöker ta sig över avspärrningarna och in på innerplan! Polisen har fått tillåtelse att öppna eld."
David och jag satte även upp startlistorna för både lördag och söndag för att sedan bege oss hem till mig för att hämta basen samt lite annat skit. Mötte upp Gustav, Love och Max i skolan och därefter åka hem till David för att...repa. Se där, vi är "bandet" med de stoooooora citattecknen och eftersom vi har uppspelning på musiken om tre månader tänkte vi att de är bäst att vara ute i god tid. "Chariot" med Gavin Den Grå  är just nu den enda låten som gäller.
Lät rätt hyffsat men blev ännu bättre när Davids mentala spärr släppte (han slutade alltid spela på samma ställe, utan att riktigt märka det) och Gustav fick en annan akustisk gitarr, då den andra inte riktigt "var en i gänget".
David bror fick höra lite när vi spelade och lät väldigt ironisk när han sa att vi var bra, eller något i den stilen.

Har även läst runt lite på Flashback-forumen om basister och hittade en rolig sak. Tydligen finns det två sorters basister som antingen:

1. Står i hörnet och spelar, tar inte så mycket plats men fokuserar på att spela rätt.

2. Springer omkring på scenen och drar helikoptern med juvelerna och försöker kompensera för det faktum att ingen hör honom...


I am soooo number two, fast utan helikopter-grejen.

Kan även nämna att speaker-uppdraget gick som smort igår. Lite smått nervöst i början då jag började sjunga strax innan tävlingen och lite in också, men sen gick det bara bra. Fick dock inget kaffe av Emma när jag bad om det...
Johanna droppade in också och fick höra mig sjönga en mening i "Fly me to the moon" (den meningen alltså) i högtalarna innan hon begav sig till Gotland för att spela hockey.
Men kul var det, som fasen, nästa gång ska jag också vara det. Mohahaha.

Coffa is back! coffz.blogg.se. Wie!

Kommentarer
Postat av: coffz

Thx for the free ad mate;D!!!!! räknas vadet fortfaande? var ju bara en liten paus^^

2009-02-01 @ 16:15:01
URL: http://coffz.blogg.se/
Postat av: johanna

Gotland var skit, med tanke på att vi förlorade (fråga INTE med vad), men hörru, tack för klasskaksbiten :D Och för truddilutten :D

2009-02-01 @ 22:41:27
URL: http://johannasofiafredrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0